Sun Louvre®-Adjustable Sun Shading

Thai Pantry is located in front of The Playgrounds Surf Lodge on the waterfront of Nusa Lembongan, with an unbeatable sunset view of Mount Agung and overlooking the beautiful waters and beachfront of Jungut Batu. The SunLouvre® installation provides an uncomplicated weather control system. Designed to cover the entire restaurant area with separately controlled sections to provide flexible and independent settings.

The Design is entirely built with high-quality powder-coated aluminum, with a simple-to-use, manual operating system that provides easy closing and opening (of up to 90 degrees) to protect and control air circulation, sunlight or, rain. The weather protection allows guests to eat, drink and relax in comfort whilst enjoying the world class views. At night-time the louvers can be opened to take in the night sky.

Top Cover Leaf colour–Monochromatic (White)/Mechanism : Manual system/Structure: Aluminium Post colour–Grey